vloeren

Vloeren

sanitair

Badkamer

toilet

Toilet

keuken

Keuken

Beton-Ciré: krachtig, rustiek & eindeloos toepasbaar

Beton-Ciré by Herman laat u graag  zien wat de kracht van ambacht en vakmanschap is.

Van oorsprong is Beton-Ciré een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van Beton-Ciré is gewreven beton. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement gemengd met een hars.

Deze combinatie zorgt voor een slijtvast, watervast, hygiënisch en naadloos toe te passen product dat hecht op vrijwel elke ondergrond. Dit maakt het uitermate geschikt voor badkamers, keuken, vloeren en open haarden. Daarnaast is het in meer dan veertig kleuren verkrijgbaar, waardoor Beton-Ciré het ideale product is om persoonlijkheid en sfeer toe te voegen aan elke ruimte in uw huis.

Vloer in Stadshagen Zwolle

Vloer in Stadshagen Zwolle

23 mei 2016

Sanitair in Dedemsvaart

Sanitair in Dedemsvaart

23 mei 2016

Sanitair in Hengelo

Sanitair in Hengelo

23 mei 2016

Keuken in Barneveld

Keuken in Barneveld

23 mei 2016

Vloer in Dieze Zwolle

Vloer in Dieze Zwolle

23 mei 2016

Sanitair in Hasselt

Sanitair in Hasselt

23 mei 2016

Vloer in Kampen

Vloer in Kampen

23 mei 2016

Sanitair in Winschoten

Sanitair in Winschoten

22 mei 2016

https://betoncirebyherman.nl/website/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/weather_drop.svg

Waterdicht

Beton-Ciré is waterdicht, flexibel en hygiënisch. Het is daardoor zeer goed toepasbaar in badkamers. Het is gemakkelijk schoon te maken en af te nemen.

https://betoncirebyherman.nl/website/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_diamond.svg

Duurzaam

Beton-Ciré is zeer sterk waardoor het bestand is tegen krassen en deuken. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat u er jarenlang van kunt genieten.

https://betoncirebyherman.nl/website/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/weather_sun.svg

Natuurlijk

Beton-Ciré is een natuurlijk product dat geheel met de hand wordt gemaakt, waardoor het die natuurlijke en unieke uitstraling krijgt.

https://betoncirebyherman.nl/website/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_heart.svg

Ambachtelijk

Beton-Ciré wordt geheel met de hand gemaakt en aangebracht. Dat zorgt ervoor dat elke ruimte haar eigen unieke uitstraling en huiselijke sfeer krijgt.


Beton-Ciré is in meer dan veertig kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd een kleur vindt die past bij uw interieur. Uiteraard geven wij daarbij persoonlijk kleuradvies.

 

 

Zijn mijn muren en vloeren geschikt voor Beton-Ciré

In principe kan Beton-Ciré op elke  ondergond worden aangebracht. Echter stellen wij wel bepaalde eisen aan ondergronden zodat wij u de garantie kunnen geven op een mooie beton-ciré afwerking. Voordat wij de beton-ciré gaan aanbrengen komen we de ondergronden eerst beoordelen. Wanneer de ondergronden niet Beton-Ciré  klaar zijn kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Hoe kan ik Beton-Ciré reinigen?

Het schoonmaken van de Beton Ciré Originale kan met reguliere schoonmaakproducten zoals zachte niet bijtende allesreiniger en groene zeep.

Het is absoluut niet aan te raden om chloor en bleek houdende schoonmaakproducten te gebruiken deze producten kunnen de beschermlaag aantasten. Ook schoonmaakazijn bij voorkeur niet gebruiken. Bij hoge uitzondering maximaal een keer in de 3 maanden en daarna direct met veel water schoonspoelen zodat het product niet te lang op de beschermlaag kan inwerken.

Hoe onderhoud ik mijn Beton-Ciré badkamer?
Voor de wanden zijn er verder geen bijzonderheden. Kalkaanslag op douchewanden kunt u vermijden door het oppervlak na het douchen te drogen. De verdunde schoonmaakazijn slechts in zeer beperkte mate gebruiken.

Douche en badkamervloeren
Zorg ervoor dat er geen plekken ontstaan waar dagenlang water blijft staan. Met name onder badproducten, plantenbakken, matjes etc. De combinatie van zeep houdende producten en water kan na lang inwerken de beschermlaag aantasten. Kalkaanslag op douchewanden kunt u vermijden door het oppervlak na het douchen te drogen. De schoonmaakazijn slechts in zeer beperkte mate gebruiken.

Aanrechtbladen
De coating Kitchen Protect op de aanrechtbladen is bestand tegen koude en warmere vloeistoffen en vetten. Probeer te voorkomen dat kokend hete vloeistoffen direct in contact komen met het Beton Ciré Originale aanrechtblad. U dient bij het snijden van uw voedsel altijd een snijplank te gebruiken omdat de coating anders beschadigd.

Hoe lang duurt het aanbrengen?

Dit is geheel afhankelijk van de ondergrond. Wanneer deze eerst beton-ciré klaar gemaakt dient te worden moet deze eerst volledig droog zijn. Dit verschilt per laagdikte. Wanneer de ondergronden gereed zijn worden er twee dunne lagen beton-ciré aangebracht. Deze twee lagen dienen een dag te drogen om ze vervolgens te schuren. Na het schuren moet de beton-ciré nog drie dagen uitharden om vervolgens (indien nodig) de impregneer en sealer laag aan te brengen. Houd u er rekening mee dat de sealer laag na minimaal 4 dagen voledig belastbaar is.

Hoe hard is Beton-Ciré?

In uitgeharde toestand heeft het Beton Ciré op een goed geëgaliseerde ondervloer een druksterkte van circa 34 Newton en een krasbestendigheid van circa 7 moh. Dat maakt het een bijzonder harde vloer. (op een niet geëgaliseerde vloer is de druksterkte lager) Wel dient u zoals bij iedere harde vloer viltjes toe te passen onder bewegende meubels zoals stoelen.

Is het geschikt voor vloerverwarming?

Het Beton Ciré is bij uitstek geschikt voor vloerverwarming, door de geringe dikte van circa 1,5mm laat het de warmte zeer goed door. Wel dient het opstookprotocol van een vloerverwarming volledig uitgevoerd te zijn.

Kan ik Beton-Ciré ook bestellen?

Ja dit is mogelijk vanaf 1 m2. U krijgt dan een complete set met de cement resin impregneer en sealer.

U kunt  per mail het aantal gewenste m2’s en kleur doorgeven. Wij kunnen dit eventueel bij u laten bezorgen.

We belden Herman met het verzoek om onze keuken te verfraaien met Beton-Ciré. Al vlot volgde een kijkafspraak waarin we helder advies kregen en een inzichtelijke prijsopgave. Een week later was Herman bij ons aan het werk. Hij voegde zich eenvoudig naar ons drukke leventje waarin nog steeds gebruik gemaakt moest kunnen worden van de keuken. Hij werkte uiterst schoon en zorgvuldig, waardoor we bij thuiskomst amper konden merken dat hij geweest was. Alles werd keurig en gebruiksklaar achtergelaten. Het was een plezier om Herman aan het werk te hebben. Het gewenste speelse effect zien we mooi terugkomen en het resultaat is prachtig!

Fam. Rook-HulsbergenZwolle

Ik zag ontzettend op tegen het gedoe dat het stuken van mijn huis naar mijn idee zou opleveren, totdat ik Herman de trap op zag lopen. Rust, vriendelijkheid en pure professionaliteit straalt hij uit en die kenmerken reflecteren stuk voor stuk in zijn werk. Het was niet alleen heel gezellig om Herman in huis te hebben (ik kan onze gesprekken tijdens het eten van een broodje hamburger tussen de middag nog goed heugen), maar ook heel verzekerend. Herman werkt efficiënt, netjes en houdt rekening met je ruimte. Van het eindresultaat genieten we nog elke dag.

K. StampZwolle

We hebben Herman gevraagd om onze klein maar fijne badkamer uit te voeren met Beton-Ciré. Het resultaat is prachtig geworden. Met veel flexibiliteit en vakmanschap is Herman te werk gegaan. Hij bracht tussendoor bezoekjes voor metingen en wat er al kon gebeuren werd gedaan. Dat maakte het proces zeer plezierig. We zijn heel blij met het eindresultaat en genieten nog elke dag van zijn kundigheid en vakmanschap.

Huize Strijk-WalsmaWezep

Herman heeft bij mijn keukenverbouwing de muren van beton-ciré voorzien. Zijn vakkundigheid, jarenlange ervaring, maar ook zeker zijn vriendelijke en positieve persoonlijkheid maken het erg fijn om met Herman samen te werken. Dit gaf mij zoveel vertrouwen, dat ik ook tijdens een buitenlandse werktrip wist dat de klus vlekkeloos door zou lopen. Voor een volgend project zou ik zeker weer graag met Herman samenwerken, want Herman maakt het verschil.

J. KommerZwolle

Vorig jaar hebben wij beton-ciré laten aan brengen op het aanrechtblad en de achterwand van onze bestaande keuken. Wij waren erg blij dat er heel schoon gewerkt werd en dat Herman er rekening mee hield dat wij er ook moesten leven. We zijn nog steeds erg blij met de keuze en krijgen er ook nog regelmatig complimenten erover. Zeker een aanrader!

Fam. VahlIJsselmuiden